• Intercept

  Intercept in Zwolle is een bedrijf dat IT-infrastructuren realiseert voor uiteenlopende organisaties. Een onderneming die factureert op basis van projecten, gewerkte uren en beheer.

  Lees verder
 • Slijkhuis Tweewielers

  De overstap van het ene administratie-/belastingadvieskantoor naar het andere kan best een flinke stap zijn. Het is een keuze waarbij vooral vertrouwen centraal staat.

  Lees verder
 • Drogisterij DA Bourquin

  Toen Robèrt mede-eigenaar werd van zijn ouders’ drogisterij, wilde hij één ding direct goed geregeld hebben: de boekhouding. Via via kwam hij terecht bij AA&F.

  Lees verder
 • Young Men’s Shop

  Elkaar iets gunnen en zakendoen met plaatselijke ondernemers. Voor ondernemer Simon van der Heide is het bijna vanzelfsprekend. Toen hij in 2011 eigenaar van herenkledingzaak Young Men’s Shop werd, was de keuze voor AA&F voor hem niet meer dan logisch.

  Lees verder
 • TT Motoren

  TT Motoren is al jaren een begrip voor motorliefhebbers in Zwolle en omstreken. Het familiebedrijf bestaat al 39 jaar waarvan Eilert van Berkum 11 jaar aan het roer staat. Een jaar geleden verhuisde TT Motoren naar een prachtig pand in een refurbished fabriekshal aan de Marsweg.

  Lees verder
 • Ulbo Machinery BV

  Ulbo Machinery BV maakte een paar jaren geleden de overstap van een groot accountantskantoor naar het kleinschaligere AA&F. Een wereld van verschil, volgens eigenaar Jan Alwin Ulderink.

  Lees verder
 • Edwin van Vilsteren Makelaardij

  Flexibiliteit, persoonlijk contact en op ieder moment van de dag terecht kunnen met vragen en problemen. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom Edwin van Vilsteren, eigenaar van Edwin van Vilsteren Makelaardij er bewust voor kiest om de gehele boekhouding en administratie uit handen te geven aan AA&F.

  Lees verder
 • Van Dijk Leidingsystemen

  Voor een accountant is het bijzonder om een rol te spelen bij de start van een nieuwe onderneming. Nog mooier is het om die rol uit te laten groeien tot een jarenlange samenwerking.

  Lees verder